Moja košarica
košarica je prazna

Produkti

 

Kontakt

SloSki Shop
Pele d.o.o.
Parmova 45, 1000 Ljubljana

e-naslov:

mobile:

...

+386(0)31850600
...

 

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti in pravna obvestila (GDPR)

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo, da bomo vse vaše osebne podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

 

Podatki, ki jih zbiramo

Ko se registrirate v spletno trgovino www.shop-sloski.si, v sistem vnesete svoje ime, priimek, naslov (služben),  e-mail (služben,  e-poštni naslov in telefon, torej osnovne osebne podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo. Zbiramo podatke o upoabniškem računu spletne trgovine in podatke o nakupu in načinu plačila.

 

Podjetje Pele d.o.o. preko spletne strani lahko v anonimizirani obliki zbira tudi piškotke/podatke, ki jih uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije-remarketing. Več o piškotkih in njihovih nastavitvah si preberite na povezavi.

 

Osebne podatke zbiramo z namenom

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.shop-sloski.si je poslovne oz. informativne narave kar pomeni, da v primeru, ko se registrirate v spletno trgovine z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije, vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. Pele d.o.o. v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom:

  • identifikacije posameznika,
  • zagotavljanja podpore uporabnikom,
  • za hrambo zgodovine nakupov,
  • za izvajanje morebitnih postopkov izterjave ter za lastne računovodske in davčne potrebe,
  • v primeru nakupa z namenom izvedbe naročila (dobava, dostava izdelkov, izdaja računa, reševanje morebitnih zahetvkov kupca). 

 

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali dokler ne pošljete zahteve, da se vaši podatki izbrišejo. V tem primeru bomo v 8 (osmih) dneh izbrisali vse vaše osebne podatke.

 

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr. Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (npr. številke kreditnih kartic ali drugih podatkov), ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.sloski-shop.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (malware scanning). Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za Pele d.o.o.. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.shop-sloski.si, so last Pele d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Pele d.o.o..

 

Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu www.shop-sloski.si, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Podjetje Pele d.o.o. ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pele d.o.o. ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj Pele d.o.o. spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani Pele d.o.o. spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v družbi Pele d.o.o., nam lahko pišete na 

pele@pele.si..

LYCART | DSPOT